Logo
Print this page

Φουλ των προσφυγών στον ΟΦΙ

Οκτώ προσφυγές σε βάρος του ΟΦ Ιεράπετρας εκδικάστηκαν στην ΠΕΕΟΔ. Ποια τα διεκδικούμενα ποσά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά οκτώ προσφυγές σε βάρος του ΟΦ Ιεράπετρας εκδικάστηκαν στην ΠΕΕΟΔ στις 9 Ιουνίου. Οι Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Στράτος Χιντζίδης, Βασίλης Βογιατζής, Νίκος Κατσικοκέρης, Άγγελος Χαντί, Περικλής Μηνάς, Κέβι Χύσι και Νίκος Σκόνδρας κινήθηκαν νομικά σε βάρος της ΠΑΕ. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο πρώτος κατέθεσε ενώπιον της επιτροπής: «Ο κύριος Χηνόπουλος δεν σήκωνε το τηλέφωνο και οι συνεργάτες του μας ενημέρωσαν ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Θα γίνουν κι άλλες προσφυγές. Πληρωθήκαμε έναντι του Ιανουαρίου αρχές Μαρτίου και μετά τίποτα. Υπήρχε γκρίνια, είχαμε διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές, αλλά παίζαμε...».

Ο ΟΦΙ εκπροσωπήθηκε στη διαδικασία από τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο. Ο ίδιος δεν έθεσε θέμα αναβολής, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν έχει τηρηθεί η προδικασία. Υποστήριξε ότι τα φαξ εστάλησαν όταν τα γραφεία της ΠΑΕ ήταν κλειστά και κατέθεσε μεταξύ άλλων ένσταση απαραδέκτου κλήσης της επιτροπής λόγω παραβιάσεως της προδικασίας του άρθρου 11 παρ.6 κατά το διάστημα της ισχύουσας αναστολής. Προηγουμένως ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής έκανε γνωστό ότι παραιτείται από τη λύση συμβολαίου και από το αίτημα αποζημίωσης, ενώ μετέτρεψε το δικόγραφο σε πρόσκληση προς πληρωμή.

Ποια τα διεκδικούμενα ποσά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News; Ο Αναστασόπουλος διεκδικεί 5.676 ευρώ, ο Χιντζίδης 4.303 , ο Βογιατζής 3.392, ο Κατσικοκέρης 4.876, ο Χαντί 2.587, ο Μηνάς 4.476, ο Χύσι 2.683 και ο Σκόνδρας 3.900 ευρώ.

Last modified onΤρίτη, 16 Ιούνιος 2020 16:31
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr