Logo
Print this page

Σικαλιάς: «Ιστορική ομάδα το Αιγάλεω»!

Αποτελεί τον «φύλακα άγγελο» του φετινού Αιγάλεω. Δεν είναι λίγες οι φορές που με την ποιότητα, την εμπειρία και τις επεμβάσεις του έχει συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του «Σίτι» στην Football League. Ο λόγος για τον Γιώργο Σικαλιά. Τον 34χρονο τερματοφύλακα των «κυανόλευκων» ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας φέτος.

Ο άλλοτε πορτιέρε μεταξύ άλλων των ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Τρικάλων, Χανίων, Πλατανιά και Διαγόρα Ρόδου με την παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ του «Σίτι» αντλεί την σιγουριά που απαιτείται στην συγκεκριμένη θέση αποτελώντας μία άκρως αξιόπιστη λύση για τον Θωμά Γράφα όσον αφορά τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε στο «ΦΩΣ» όπου έδωσε το στίγμα του για την φετινή πορεία του Αιγάλεω ενώ αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα των ημερών με τον κορονοϊό.

«Ξεκινήσαμε φέτος στο Αιγάλεω για πρωταθλητισμό αλλά για πολλούς λόγους δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις. Όμως θεωρώ ότι ο στόχος της σωτηρίας που μπήκε μετά έχει σχεδόν επιτευχτεί», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Σικαλιάς.

Θεωρείς ότι θα μπορούσατε να έχετε καλύτερη πορεία λοιπόν…

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη θέση και ειδικά αν υπήρχε αυτό το ρόστερ με αυτόν τον προπονητή από την αρχή της χρονιάς».

Την φετινή Φούτμπολ Λιγκ πως την είδες;

«Η φετινή Φούτμπολ Λιγκ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία που πολλές ομάδες διεκδικούν την άνοδο και όλες σχεδόν οι ομάδες χωρίς υπερβολή έχουνε πολύ μικρές διαφορές δυναμικότητας. Έχει πολύ μεγάλες ομάδες ιστορικές, θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερη από την Σούπερ Λιγκ 2 και από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών».

Τι συνθήκες επικρατούν στο «Σίτι»;

«Οι συνθήκες στην ομάδα είναι άψογες το Αιγάλεω είναι μια πολύ υγιής ομάδα ιστορική με πολύ κόσμο να την στηρίζει. Με έναν πρόεδρο πραγματικά κόσμημα στον χώρο του ποδόσφαιρου όπως και μια πολύ καλή διοίκηση που κάνει τα πάντα γι αυτήν την ομάδα και τους παίκτες της».

Είστε σε θέση ισχύος όσον αφορά την παραμονή. Τι θα πρέπει να κάνετε από δω και πέρα για να την πετύχετε;

«Κάναμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο ενισχυθήκαμε ουσιαστικά τον Ιανουάριο και όχι ποσοτικά. Η ομάδα βελτιώθηκε πολύ έκανε μεγάλες νίκες και από δω και πέρα θεωρώ ότι με 4 βαθμούς στα 3 παιχνίδια θα χουμε πετύχει τον στόχο μας».

Τι χρειάζεται η θέση του τερματοφύλακα;

«Η θέση του τερματοφύλακα όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη και πόσο υπεύθυνη είναι. Θέλει πολλή δουλειά και πίστη στον εαυτό σου για να μπορείς να είσαι όπως πρέπει».

Το μήνυμα σου στον κόσμο της ομάδας:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας γιατί παρόλο που ξεκινήσαμε με άλλες προσδοκίες ήταν πάντα εκεί μαζί μας και μας στήριζε όπως και ένα συγγνώμη για το ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε μια καλή χρονιά, αλλά όμως πάντα δίναμε το 100%. Ξέρουμε που παίζουμε σεβόμαστε παρά πολύ αυτήν την ομάδα».

Σχετικά με τις δύσκολες μέρες που βιώνει η χώρα μας με τον κορονοϊό:

«Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και τρία μόνο πράγματα μπορούμε να σκεφτόμαστε. Το ένα να ακολουθούμε τις οδηγίες. Το δεύτερο να ευχόμαστε να τελειώσει όλο αυτό και τέλος μετά μόλις βγούμε από αυτό να έρθει η κανονικότητα στην ζωή μας και να μην μας έχει επηρεάσει γενικότερα».

Last modified onΔευτέρα, 30 Μάρτιος 2020 19:52
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr