Logo
Print this page

Κρητικός στο flnews.gr: «Υπομονή και... μπάλα!»

O Στέλιος Κρητικός συστήνει -μέσω του flnews.gr- σε όλο τον κόσμο ψυχραιμία και υπομονή αδημονεί να παίξει μπάλα και να πανηγυρίσει με τον Ιωνικό την άνοδο στην Super League 2.

 

O πρώτος σκόρερ της Football League μίλησε στο flnews.gr για τον κατ' οίκον περιορισμό λόγω των μέτρων πρόληψης για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού: "Μένουμε στο σπίτι και συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες. Παράλληλα αναζητούμε τρόπους να μην... βουλιάζουμε. Λίγο τηλεόραση, λίγο διάβασμα, λίγο ίντερνετ και όσο το δυνατόν άσκηση μέσα στο σπίτι. Από την ομάδα έχουμε πάρει πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης, αεροβικές ασκήσεις και τρέξιμο. Αντιλαμβάνεσαι ότι το τελευταίο είναι και το πιο δύσκολο να γίνει μέσα στο σπίτι.

Περιμένουμε πώς και πώς να ξαναμπούμε στα γήπεδα. Ας ελπίσουμε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να διεξαχθούν οι τελευταίες 3 αγωνιστικές. Τουλάχιστον εμείς, δεν είμαστε σαν τις άλλες κατηγορίες με πλέι οφ και πλέι άουτ. Τρεις αγώνες και τέλος. Φυσικά, για να ξαναμπούμε στα γήπεδα χρειάζεται υπομονή από μέρους μας, αλλά και η διασφάλιση ώστε να μην κινδυνεύσει η υγεία κανενός. Και δεν εννοώ μόνο τον κορονοϊό, αλλά και τους τραυματισμούς, αφού η αποχή από τις προπονήσεις μπορεί να δημιουργήσει τέτοιους κινδύνους. Σκέψου έναν ποδοσφαιριστή να κάθεται δύο μήνες και ξαφνικά να ξαναμπεί σε ρυθμούς πρωταθλητισμού. Υπομονή λοιπόν".

Ο Στέλιος Κρητικός έχει σημείωσε 12 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, ωστόσο ο ίδιος δεν ξεχωρίζει κανένα. "Κάθε γκολ έχει ξεχωριστή σημασία για μένα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Σημασία έχει τα γκολ που πετυχαίνω να δίνουν βαθμούς και νίκες στην ομάδα μου".

Όσο για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων που ακούγεται, σημείωσε: "Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν γίνει. Οποια απόφαση κι αν ληφθεί, να είναι για το καλό του ποδοσφαίρου".

Last modified onΠαρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 15:18
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr