Logo
Print this page

"Ουδέποτε υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα"

Η διοίκηση του Θεσπρωτού πήρε επίσημα θέση για τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες και έκανε λόγο για κρούσμα κορωνοϊού μέσα στην ομάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» με ανακοίνωσή της έσπευσαν να διαψεύσουν τα όσα κυκλοφόρησαν σημειώνοντας πως «μια ίωση, μια ιγμορίτιδα, μια φαρυγγίτιδα δεν μπορεί να “βαφτίζεται” κορωνοϊός στο βωμό της λασπολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Θεσπρωτός, εξαιτίας μιας “άρρωστης” φημολογίας των τελευταίων ωρών, θέλει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο καθώς και την κοινωνία της πόλης μας ότι ουδέποτε υπήρξε κρούσμα κορωνοϊου σε ΚΑΝΕΝΑΝ από το δυναμικό της ομάδας μας. Μια ίωση, μια ιγμορίτιδα, μια φαρυγγίτιδα δεν μπορεί να “βαφτίζεται” κορωνοϊός στο βωμό της λασπολογίας… Κάποια πράματα έχουν και τα όρια τους, ειδικότερα σε τόσο ευαίσθητα θέματα. Η παύση των προπονήσεων έγινε αποκλειστικά με γνώμονα το καλό των αθλητών και του προσωπικού της ομάδας μέχρι νεωτέρας. Είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε όλοι πολύ σοβαρά και ο καθένας από τη μεριά του να δράσει (προληπτικά) ανάλογα. Τέλος, χαιρετίζουμε την απόφαση της Football League για διακοπή του πρωταθλήματος διότι δεν είναι τίποτα σημαντικότερο από την υγεία μας και την ζωή μας».

Last modified onΣάββατο, 14 Μάρτιος 2020 21:15
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr