Logo
Print this page

Χαμένοι και οι δύο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Βέροια, οι οποίες έμειναν στο 1-1, που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Η Καλαμάτα έχασε πολύτιμο έδαφος που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την δεύτερη προνομιούχο θέση.

Στο 35' ο Πολύζος ανέτρεψε στην περιοχή τον Τόλι, με τον διαιτητή Ματσούκα να καταλογίζει πέναλτι για την Καλαμάτα, μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών από τους παίκτες και τον προπονητή της Βέροιας. Την εκτέλεσή ανέλαβε ο Οσμάνατζιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Στο 43' ήρθε η ισοφάριση για την Βέροια. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μεληκιώτης έκανε το 1-1.

Οι δύο ομάδες είχαν μετά το 80' πολλές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Στο 81′ ο Πολίτης έδιωξε δύσκολα πλασέ του Μπουσμπίμπα. Στο 89' ο Στεφανάκος έσωσε την εστία του σε σουτ του Πασά!
Στο 91′ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Στάμου να κάνει το 1-2 για τη Βέροια, ενώ στο 94' έπειτα από επέλαση του Μπουσμπίμπα, ο Νατσιόπουλος έστειλε απελπιστικά τη μπάλα άουτ.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Τόλι, Πανάγου (70′ Αλεξόπουλος), Τριποτσέρης, Γκιοατά, Χριστοφιλέας, Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Οσμάνατζιτς (80′ Τριανταφυλλάκης), Μπουσμπίμπα, Ηλιόπουλος (46′ Τιάγκο).

Βέροια (Γεωργιάδης): Πολίτης, Μουχάλης, Λεφίδης (82′ Κανούλας), Στάμου, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος, Παυλίδης (70′ Χατζάρας), Σιμόνι, Μεληκιώτης (78′ Καραγιάννης), Πασάς.

Last modified onΚυριακή, 08 Μάρτιος 2020 18:05
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr