Με "μαχαιριά" του Μαχαίρα

Σημαντικό βήμα σωτηρίας έκανε το Αιγάλεω, κερδίζοντας 1-0 τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία του Θεσπρωτού, με τον Σικαλιά να σώζει επικίνδυνο σουτ του Ντάλα Κόστα στο 4'.

Το Αιγάλεω απείλησε πρώτη φορά στο 7ο, με τον Τσιλιγκίρη να "σημαδεύει" το δοκάρι του Κίναλη. Ο πορτιέρε του Θεσπρωτού κράτησε το μηδέν στο 42', πρώτα σε φάουλ του Τσιλιγκίρη και στη συνέχεια σε κεφαλιά του Παπανικόλα.

Το σκορ άνοιξε στο 44', έπειτα από φάουλ-ξυράφι του Τσιλιγκίρη και κεφαλιά-μαχαιριά του Μαχαίρα.

Στο 64' κεφαλιά του Παπανικόλα βρήκε στο πάνω μέρος δοκαριού του Θεσπρωτού, ενώ στο 78' ο Καπός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Ο Θεσπρωτός απείλησε στο 89', με τον Σικαλιά να μπλοκάρει τη μπάλα σε φάση διαρκείας στα καρέ του, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Λάμπρου (με δύο κίτρινες σε διάστημα 5 λεπτών).

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Στάθης, Καπός, Λάσκαρης, Σταματάκης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Τσιλιγκίρης, Μαχαίρας (72′ λ.τ Λάμπρου), Γουερέ (50′ Φαρινόλα), Σπυρόπουλος (66′ Ιωαννίδης).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Σερβιλάκης, Δημήτρουλας (80′ λ.τ Βουκομάνοβιτς), Καρβούνης, Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Μπίκας, Ευθυμίου, Καζβιρόπουλος (89′ Μποτόσο), Κωνσταντίνου (67′ Κολλάς), Ντάλα Κόστα.

 

Last modified onΣάββατο, 07 Μάρτιος 2020 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep