Ιεράπετρα για άνοδο!

Μεγάλη νίκη με ανατροπή, που της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2, πήρε η Ιεράπετρα κερδίζοντας 2-1 εκτός έδρας την Βέροια.

Στο 4' μετά από φάουλ του Καραγιάννη, ο Πασάς από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 28' και στο 29' ο ΟΦΙ άγγιξε το 1-1. Στην πρώτη περίπτωση ο Βοσνιάδης έσωσε σε δυνατό σουτ του Αναστασόπουλου και στην δεύτερη σουτ του Χούσι σταμάτησε στο δοκάρι της Βέροιας.

Στο 42' η Βέροια είχε το δικό της δοκάρι σε σουτ του Πόζογλου, ενώ το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους.

Στο 54' έπειτα από φάουλ του Χιντζίδη, πετάχτηκε ο Χαντί, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 61' τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΙ να κάνει το 1-2, σε σέντρα του Αναστασόπουλου και εξ επαφής κεφαλιά του Σκόνδρα, η μπάλα μόλις άουτ!

Στο 66' ήρθε το 1-2: Ο Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Κατσικοκέρη. Εκείνος έστρωσε στον Αποστολόπουλο, ο οποίος με σουτ από το ημικύκλιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Στο 78' η Βέροια έφτασε πολύ κοντά στο 2-2, αλλά είδε τη μπάλα να σταματάει για δεύτερη φορά στο αντίπαλο δοκάρι: Ο Πασάς εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι, γύρισε στον Κανούλα, που από το ένα μέτρο σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ!

Με τη νίκη αυτή, ο ΟΦΙ έφτασε τον Ιωνικό στη δεύτερη θέση και τους 37 βαθμούς (παίζει αύριο με τον Ολυμπιακό Βόλου) και άφησε την Βέροια στην 5η θέση και τους 34, αφού την πέρασε και ο Διαγόρας (35β.).

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Βεργώνης, Ταΐρης (84' Χαντζάρας), Παυλίδης (74' Κανούλας), Καραγιάννης (67' Σιμόνι), Πόζογλου, Πασάς.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Καραγκιολίδης, Μάγκας, Σμίλτος, Χούσι, Αποστολόπουλος (79' Μηνάς), Χιντζίδης (90+2' Μπάμπης), Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Βογιατζής, Χαντί (85' Ανυφαντάκης), Κατσικοκέρης.

Last modified onΣάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep