Ασπρόπυργος: Χάνει ματς στα χαρτιά και -3

«Καμπάνα» στον Ασπρόπυργο για το παιχνίδι με την Τρίγλια, το χάνει στα χαρτιά και -3.

Το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας τιμώρησε τον Ασπρόπυργο για τον αγώνα με την Τρίγλια. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής χάνει το ματς στα χαρτιά, της επιβλήθηκε -3 και πρόστιμο 4.000 ευρώ. Στον αθηναϊκό σύλλογο είχε επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA, λόγω μίας παλιάς οφειλής σε παίκτη του, από την προηγούμενη ΠΑΕ, o οποίος μάλιστα αγωνιζόταν στον Ασπρόπυργο το μακρινό 2009 (ο Φερνάρντο Αριέλ Μπραντάν).

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Βαζάκας είχε χρησιμοποιήσει τον Μιχάλη Φράγκο που αποκτήθηκε τον χειμώνα, τη στιγμή που δεν είχε αρθεί ακόμα η τιμωρία στον σύλλογο. Βεβαίως στη συνέχεια πληρώθηκε το απαιτούμενο ποσό. Η Τρίγλια έκανε ένσταση για αντικανονική χρησιμοποίηση του Φράγκου και δικαιώθηκε. Υπενθυμίζεται πως το ματς είχε λήξει 2-2. Δεδομένα θα κάνει έφεση ο Ασπρόπυργος μετά την καμπάνα που του επιβλήθηκε.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ Τρίκαλα, 11η αγωνιστική)
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ για μη αναγραφή προπονητή (αγώνας με ΠΑΕ Πανασπροπυργιακός, 2η αγωνιστική)
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για μη ύπαρξη φαξ στα αποδυτήρια (αγώνας με ΠΑΕ Τρίκαλα, 13η αγωνιστική)
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για μη αναγραφή προπονητή (αγώνας με ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, 14η αγωνιστική)
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για μη ύπαρξη φαξ στα αποδυτήρια (αγώνας με ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, 14η αγωνιστική)
ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα της 11ης Ιανουαρίου ανάμεσα στις ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ – ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ υπέρ της δεύτερης με σκορ 3-0, διατάσσει την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος της Football League 2019-2020 για την ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ και της επιβάλλει παράλληλα χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ

Last modified onΠαρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep