Logo
Print this page

Αλλο τουρίστας, άλλο προπονητής

"Δεν ρίχνω ομάδες. Μόνο τις ανεβάζω", διαλαλούσε ο αλενατόρε, όταν καταφερε να κερδίσει την Τριγλία σε ένα παιχνίδι που η μπάλα τιμώρησε την ομάδα της Χαλκιδικής. Όποιος είχε δει το παιχνίδι είχε καταλάβει πως μόνο με μεγάλη δόση τύχης η ομάδα της Καλαμάτας θα μπορούσε να ξαναξεγελάσει την μπάλα. Σε 5 παιχνίδια ο απολογισμός του Αναστόπουλου είναι 3 ήττες και 2 νίκες. Τρία γκολ ενεργητικό, τεσσερα επιθετικό. Ως καλός επιθετικός οι άνθρωποι της Καλαμάτας υπολόγιζαν πως θα έβλεπε την επιθετική φτώχεια της ομάδας του και θα προσπαθούσε να την ενδυναμώσει.

Αντιθέτως έκανε ότι μπορούσε για να της στερήσει ποιοτικές λύσεις που θα έδιναν λύση στο σκοράρισμα, το μεγάλο πρόβλημα της Μαυρης Θύελλας, με κορυφαία την περίπτωση της ακύρωσης της μεταγραφής του Πατρίκ Βουό, στο παρα πέντε κυριολεκτικά της μεταγραφικής περιόδου. Εκεί όπου επέλεξε να βάλει το εγώ του του για μια ακόμη φορά πάνω από την ομάδα και να στερήσει μια ποιοτική προσθήκη. Όπως έκανε και στην περίπτωση του Τάσου Λαγού.

Δεν είχε όμως το ίδιο πρόβλημ, να φορτώσει στην Καλαμάτα, τον Γκιοατά. Εναν παίκτη σε θέση που δεν χρειαζόταν η ομαδα, στην άμυνα, που είχε να παίξει 1,5 χρόνο, και που ο αλενατόρε τον εφερε στην ομαδα με τον "φερετζέ" πως θα αποτελούσε μεταγραφή για το καλοκαίρι. Επειδή όμως ο μάνατζερ του Γκιοατα είναι φίλος του Αλενατόρε ο Καμερουνέζος υπέγραψε στην Καλαματα ενώ οι αλλοι παικτες επειδή ο Αναστοπουλος δεν γούσταρε τους μανατζερ τους, δεν υπεγραψαν ποτέ.

Μετά από την ήττα από την Καβάλα, είχε την "αναίδεια", όπως την χαρακτήρισαν άνθρωποι της ομαδας να πει αναφερόμενος στις μεταγραφες που δεν έκανε, πως "τόσα φτάνει η τσέπη μας" αφήνοντας υπονοούμενα για την οικονομική δυνατότητα του κ. Πρασσά, ενός ανθρώπου που μέχρι τωρα έχει δείξει πως το χέρι το βάζει πολύ βαθιά στην τσεπη του για να φτιάξει την ομάδα των ονείρων του.

Οι αποδοκιμασίες την Κυριακή ήταν η αρχή για τον Αναστόπουλο, που όπως φαινεται δεν καταλαβε ποτε το μεγεθος της ομάδας που ανέλαβε. Αρκεί κάποιος να αρθροίσει τις μερες που ξοδεύει για καφε στο Κολωνάκι και τις μέρες που ξοδευει ως προπονητής στην Καλαμάτα

Last modified onΔευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 23:24
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr