Logo
Print this page

Ο Κατσικοκέρης «εκτέλεσε» τον Ασπρόπυργο

O ΟΦ Ιεράπετρας επικράτησε 1-0 του Ασπροπύργου με γκολ του Κατσικοκέρη στο 71'.

Σημαντική νίκη για τον ΟΦ Ιεράπετρας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League. Με γκολ του Κατσικοκέρη στο 71' η ομάδα της Κρήτης επικράτησε με 1-0 του Ασπροπύργου και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία, αφού πλέον είναι τρίτη με 34 βαθμούς. Αυτή ήταν η όγδοη νίκη για το σύνολο του Τίμου Καβακά και η πέμπτη εντός έδρας.

Αυτό παρότι το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ' ολοκλήρου στον Ασπρόπυργο, ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να ανοίξει το σκορ. Μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα της Δυτικής Αττικής προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, προσπάθεια που κατέστη ανέφικτη. Αυτή ήταν η ένατη ήττα των φιλοξενούμενων, που παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 71' Κατσικοκέρης

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος (90+4′ Καραγιάννης), Μπάμπης, Τζελέπης, Σμίλτος, Σκόνδρας, Μηνάς (58′ Βακράκος), Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Χύσι (81′ Ανυφαντάκης), Χαντί.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Κόσεφ, Φιλίποβιτς, Νικολακάκης, Ζώνας, Νικολάου, Μπαξεβάνου, Κάκκο (80′ Μίλιτς), Γκατζολάρι (68′ Πολέττο), Σρέτσκοβιτς (81′ Φράγκος), Ζγκούρι.

Last modified onΣάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020 18:54
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr