Καταιγίδα ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος διέλυσε με σκορ 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλύτερες (όχι και ο λασπώδης αγωνιστικός χώρος) σε σχέση με το Σάββατο, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο το ματς, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου δεν γλίτωσε την καταιγίδα...

Με κορυφαίο τον Μαστραντωνάκη, που δημιούργησε και τα 4 γκολ και "καυτό" τον Κονέ, ο οποίος έκανε χατ τρικ, ο Ιάλυσος διέλυσε τον Ολυμπιακό Βόλου, στο ντεμπούτο του Νίκου Παντέλη στον πάγκο του!

Στο 2', στο 22' και στο 34' ο Μαστραντωνάκης δημιούργησε και ο Κονέ εκτέλεσε, κάνοντας το 3-0 και βάζοντας ουσιαστικά πρόωρο τέλος στο παιχνίδι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 80' ο Ντιατά, πάλι από ασίστ του Μαστραντωνάκη!

ΠΑΕ ΙΑΛΥΣΟΣ (Νίκος Παντέλης): Ανδρούτσος, Γιώργου, Πάτας, Παγώνης, Χειμωνέττος Κ, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης, Μαραγκουδάκης (69′ Ντιατά), Χειρίτραντας (75′ Πετράκης), Κονέ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Λεωνίδας Βόκολος): Γιδόπουλος, Γραικός (77′ Κλεμέντε), Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μητρόπουλος, Σκοπελίτης (46′ Παπαϊωάννου), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρι, Ράντι (46′ Κόλα).

 

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep