Logo
Print this page

Η Τρίγλια τις ευκαιρίες, η Καλαμάτα τη νίκη!

Σημαντική νίκη, με σκορ 1-0 πήρε η Καλαμάτα, σε βάρος της Τρίγλιας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο η Τρίγλια έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ. Στο 8', σε κεφαλιά του Ευθυμιάδη η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι και στο 14' ο Ντούνγκα απέτυχε να σκοράρει προ κενής εστίας!

Η Καλαμάτα ευτύχησε να σκοράρει στη μοναδική της ευκαιρία, στο 27', με ωραίο πλασέ στην κίνηση από τον Οσμάνατζιτς. Το ημίχρονο έκλεισε με νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 44' μετά από λάθος του Τόλι, η μπάλα κατέληξε στον Ευθυμιάδη, ο οποίος υποχρέωσε τον Μάντζαρη σε σωτήρια επέμβαση!

Ίδια εικόνα και στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, με την Τρίγλια να έχει δοκάρι στο 50' με τον Ευθυμιάδη!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Στο 67' η βοηθός διαιτητής, Δέτση, υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Μπουσμπίμπα, ο οποίος σκόραρε μετά από ωραία ενέργεια του Οσμάνατζιτς και στο 76' ο Μιλκούδης έκοψε την τελευταία στιγμή τον Αλεξόπουλο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστόπουλος): Mατζάρης, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Οσμάνατζιτς (81' Νασέρ), Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος (88' Καντούτσης), Ιντρίσι (62' Αλεξόπουλος), Μουσμπίμπα.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Πολαετίδης): Παλαβράκης, Κουρέλλας (81' Μαντζίδης), Μιλκούδης, Σγουρής, Ζώτος (89' Παπαδημητρίου), Παπαστεριανός, Σαρβανίδης (66' Λεμονής), Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ντούνγκα, Ναζλίδης.

Στο 80' η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Χριστοφιλέας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνσυνο παίξιμο.

 

Last modified onΣάββατο, 15 Φεβρουάριος 2020 17:48
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr