Μεγάλη νίκη ο Ιωνικός

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Στο 27ο λεπτό η Νίκη Βόλου έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, με τον Μπαλάφα να σουτάρει εξ επαφής και τον Κουρεπίνη να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια!

Στο 39' διπλή ευκαιρία για τον Ιωνικό. Σουτ του Σμυρλή, απομάκρυνε ο Αποστολίδης και στην επαναφορά της μπάλας ο Κρητικός σούταρε άουτ!

Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα που άγγιξε πρώτη το γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 62' ο Κυριακίδης θα γυρίσει προς την εστία από αριστερά, ο Ντομίνγκεθ στην κίνηση θα κάνει το σουτ από το σημείο του πέναλτι με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να απομακρύνεται

Η λύτρωση για τον Ιωνικό ήρθε στο 69', με τον Βλαχομήτρο να εκτελεί τον Αποστολίδη από κοντά!

Στο 87' διαμορφώθηκε το τελικό 2-0, με το 11ο φετινό γκολ του Στέλιου Κρητικού. Ο Πολίμος έκανε την κούρσα από τα αριστερά, σέντραρε, με τον Στέλιο Κρητικό να κάνει το τελικό 2-0 με προβολή.

Στο τέλος του αγώνα, παίκτες και οπαδοί έγιναν ένα, πανηγυρίζοντας το σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μια από τις πιο αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Φουρλάνος, Ιωάννου, Πολίμος, Ν. Κρητικός, Γκοτσουλιάς, Κουρουκίδης (65' Μάναλης), Βλαχομήτρος (85' Κολλαράς), Σμυρλής (67' Ματσούκας), Στ. Κρητικός

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Κάρδαρης, Βοσκόπουλος, Τσιμπούκας (59' Καμπαγέρο), Αλιατίδης, Μπιτσάκος (76' Οικονομίκος), Μπαλάφας, Ντομίγνκεθ, Μπαταγίνι, Κρουθ

Last modified onΣάββατο, 08 Φεβρουάριος 2020 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep