Πρώτο διπλό ο Θεσπρωτός!

Μεγάλη νίκη για τον Θεσπρωτό, o οποίος επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Τρίγλιας, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

To μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που χάρισε στην ομάδα της Ηγουμενίτσας την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη, πέτυχε στο 83ο λεπτό ο Καζβιρόπουλος, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Πάντως, ως γενική εικόνα του αγώνα, ο Θεσπρωτός δικαιούτο τη νίκη, καθώς δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κίναλη να σώζει σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του.

Πλέον με 18 βαθμούς στο ενεργητικό της, η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως διπλή νίκη, καθώς άφησε την σημερινή του αντίπαλο στους 14 βαθμούς.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Γιάννης Μάγγος): Κίναλης, Ζούρκος, Καρβούνης, Κοντοές, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Βουκομάνοβιτς, Ραμίρεζ, Μπίκας, Ευθυμίου, Κολλάς.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Ρογγότης, Παπαστεριανός, Λεμονής, Μπρίτο, Ζορμπάς, Παπαδημητρίου, Ναζλίδης.

 

Last modified onΣάββατο, 01 Φεβρουάριος 2020 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep