Θρίλερ στη Ρόδο, "Χ"αμένος ο Ιωνικός

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Ιάλυσος και Ιωνικός στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, σε ένα ματς με χιτσκοκικό φινάλε.

Τα τρία από τα 4 γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκαν από την άσπρη βούλα, ενώ ο Ιωνικός δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, η οποία παρέμεινε στο -5 από τα Τρίκαλα, που έμειναν στο 0-0 στην Καβάλα.

Στο 30’ ο Ανδρούτσος ανέτρεψε τον Κουϊρουκίδη και ο διαιτητής Τζουμαλάκης υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κρητικός.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Μαστραντωνάκης ανετράπη από τον Φουρλάνο, ο διαιτητής καταλόγισε δεύτερο πέναλτι και ο Ρεκλείτης ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, από το 60' και μετά, ο Ιωνικός είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Στο 62' είχε δοκάρι με τον Μάναλη και στο 78’ -πάλι- ο Στέλιος Κρητικός από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-2. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Μακρυδημήτρης.

Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Κονέ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ιωάννου και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Βαγγέλης Χοσάδας): Ανδρούτσος, Γιώργου, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Πριόνας, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης (71’ Κουγιός), Κούντικ (67’ Τασιούλης), Χειρίτραντας, Κονέ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Κολλαράς, Γκοτσούλιας, Κρητικός Σ, Κουϊρουκίδης, Ιωάννου, Κρητικός Ν. (87’ Πογοσιάν), Φουρλάνος, Βουκμίροβιτς (46’ Μάναλης), Στεργίδης, Μουστάκης.

Last modified onΣάββατο, 01 Φεβρουάριος 2020 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep