Η Νίκη Βόλου... έδιωξε τον Βούζα!

Η Νίκη Βόλου νίκησε εκτός έδρας 2-0 την Καλαμάτα για την 16η αγωνιστική της Football League, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε την παραίτηση του Βασίλη Βούζα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Πρωταγωνιστής των Θεσσαλών ο Ροχάνο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, απέναντι στην Καλαμάτα, η οποία έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Στο 60' σε σουτ του Κρουθ η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στην επεναφορά, ο Ροχάνο έκανε το 0-1. Ο Ροχάνο... τελείωσε την καλαμάτα και τον Βούζα από την τεχνική ηγεσία στο 83' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος από τον Χριστοφιλέα.

Έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της Καλαμάτας μετά το τέλος του αγώνα, που προκάλεσαν την παραίτηση του Βασίλη Βούζα από την τεχνική ηγεσία, λίγα λεπτά μετά το καταδικαστικό αποτέλεσμα για τους Μεσσήνιους.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Ζαχαρόπουλος (54’ Ελ Ιντρίσσι), Πέεφ (71’ Οσμάνατζιτς), Μπουσμπίμπα, Στεργίδης (63’ Αλεξόπουλος), Νατσιόπουλος, Ηλιόπουλος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Κάρδαρης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Καμπαγέρο, Ντομίνγκεθ (88’ Κυριακίδης), Γκαρσία (15’ λ.τρ. Μπαταλίνι), Κρούθ (65’ Βοσνιάδης), Ροχάνο.

 

Last modified onΔευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 11:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep