Από ένα βαθμό ΟΦΙ και Ιωνικός

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Ιεράπετρα και Ιωνικός, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν θα το θυμάται κανείς... Παρά μόνο τη φάση του 37', όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του -κορυφαίου του αγώνα- Χιντζίδη, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Κουρεπίνη και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΙ είχε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στον Ιωνικό, ο οποίος έδειξε ότι το πρώτο του μέλημα ήταν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του.

Στο 72' οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, όταν ο Χρυσοφάκης σέντραρε από δεξιά, ο Κουρεπίνης έχασε τη μπάλα, αλλά οι Αποστολόπουλος και Χιντζίδης σε δεύτερο χρόνο, απέτυχαν να στείλουν τη μπάλα από πλεονεκτική θέση.

Τέλος, στο 89ο λεπτό σε μια από τις τελευταίες προσπάθειες των γηπεδούχων, ο Κατσικοκέρης δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Αυτή ήταν η 3η εντός έδρας ισοπαλία για τους Κρητικούς, ενώ ο Ιωνικός ο οποίος υποχρεώθηκε στην δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία (μετά το εντός έδρας 2-2 με τον Θεσπρωτό), παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Τρίκαλα και Βέροια. 

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Μηνάς (46΄ Χρυσοφάκης), Σέχου, Αναστασόπουλος, Κατσικοκέρης, Χιντζίδης, Βογιατζής (76’ Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σμίλτος, Μάγκας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ (69’ Κουϊρουκίδης), Κρητικός Ν., Κρητικός Σ., Γκοτσούλιας, Βουκμίροβιτς (77’ Παπουτσογιαννόπουλος), Βλαχομήτρος (55’ Μάναλης).

Last modified onΣάββατο, 18 Ιανουάριος 2020 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep