Αφεντικό ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος νίκησε 1-0 το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας ξεκίνησε στην ενδεκάδα τους νεαποκτηθέντες Κονέ, Κούντικ και Παγώνη, οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις στο πρώτο τους παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Θωμάς Γράφας είδε τον Ίσμαελ Μπλάνκο να τραυματίζεται στο 24' και να μην μπορεί να συνεχίσει (ο Μαγκάκης στην θέση του).

Η μοναδική αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα φάουλ του Μαστραντωνάκη στο 37', το οποίο πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Σικαλιά.

Στο 57' ο Ιάλυσος άγγιξε το 1-0, με τον Σικαλιά να σώζει την εστία του σε διαγώνιο σουτ του Κούτνικ. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Σε μια αντεπίθεση, ο Μαστραντωνάκης σέντραρε και ο Χειρίτραντας με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, που εμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Στο τελευταίο ημίωρο, το Αιγάλεω προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά με μοναδική πηγή κινδύνου τον Μαρκολίνο, δεν κατάφερε να πάρει κάτι ουσιαστικό από το παιχνίδι.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Βαγγέλης Χοσάδας): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Κούντικ (61' Πετράκης), Ρεκλείτης, Μπάρδης, Χειρίτραντας (86' Πάτας), Χειμωνέττος, Μαστραντωνάκης (77' Κούγιας), Κονέ, Γιώργου

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Ιωαννίδης, Συριόπουλος, Γκοτοβος, Λάμπρου, Καπός, Σταματάκης, Μπλάνκο (24' λ.τ. Μαγκάκης), Κατσικογιάννης (54' λ.τ. Μαρκολίνο), Μακρυγιάννης (89' Μεγαρίτης).

Last modified onΣάββατο, 18 Ιανουάριος 2020 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep