Logo
Print this page

Δεν χωρούσε στους "8"...

Η Καλαμάτα δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στη φάση των "16" του Κυπέλλου, απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα της Μεσσηνίας ηττήθηκε 1-4 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και με δύο ήττες (0-2 το πρώτο ματς) αποχαιρέτησε για φέτος το Κύπελλο.

Για τους γηπεδούχους, οι Λοβέρα και Γκερέρο σημείωσαν από δύο γκολ, αλλά η στιγμή του αγώνα ήταν όταν στο 53ο λεπτό ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στο γήπεδο μετά το τραυματισμό που τον άφησε εκτός για 6 μήνες.

Για την Καλαμάτα, που είχε δέκα αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο Ελ Ιντρίσι, ο οποίος μείωσε προσωρινά σε 3-1 στο 66ο λεπτό.

Πλέον, η ομάδα του Βασίλη Βούζα στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα της Football League, όπου στόχος της είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μάρκοβιτς (58' Γκιλιέρμε), Μεριά, Ξενιτίδης, Ραντζέλοβιτς (53' Φορτούνης), Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος (67' Λιάτσος), Γκερέρο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Κασωτάκης, Γαλούπης, Νασέρ, Ζαχαρόπουλος, Ιντρίσι, Πανάγου, Πέεφ (65' Οσμάναγκιτς), Μπουσμπίμπα (63' Αλεξόπουλος), Καντούτσης, Πετσίτης (55' Ηλιόπουλος), Τριανταφυλλάκης.

 

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020 21:43
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr