Ασπρόπυργος: Κανένα θέμα απαγόρευσης μεταγραφών

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Ασπρόπυργος αναφορικά με το έγγραφο που εστάλη στην ΕΠΟ από τη FIFA για οφειλές της ΠΑΕ προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Φερνάντο Μπραντάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ομάδας από την Δυτική Αττική, τακτοποίησαν την οφειλή που υπήρχε με τον Αργεντινό παίκτη από το 2009 και ως εκ τούτου, δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης μεταγραφών.

Μάλιστα για την συγκεκριμένη υπόθεση, στις 9 Ιανουαρίου, είχε προηγηθεί και συνάντηση της διοίκησης του Ασπρόπυργου με την ηγεσία της ΕΠΟ στην οποία οι «κυανόλευκοι» είχαν βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η απόφαση της FIFA για τον ποδοσφαιριστή Μπραντάν. Όλοι οι παριστάμενοι μας διαβεβαίωσαν ότι η συγκεκριμένη οφειλή δεν βαραίνει την ομάδα μας και αποφασίστηκε να αποσταλεί εκτενές υπόμνημα στην FIFA προκειμένου αυτό να αποσαφηνιστεί και επίσημα από αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, δηλώνουμε απερίφραστα ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα διευθετηθεί και η ομάδα μας δεν θα υποστεί την παραμικρή συνέπεια» ήταν η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ασπρόπυργος μετά την συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία της ΕΠΟ.

Last modified onΤρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 09:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep