Logo
Print this page

Σόκαρε τον Ιωνικό ο Θεσπρωτός

Ιωνικός και Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα της Νίκαιας έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή μετά την ήττα των Τρικάλων, αλλά έσωσε έναν βαθμό στο τέλος του αγώνα με την ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Στο 18' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντάλα Κόστας και το 0-1 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Ο Ιωνικός απείλησε στο 73' με τον Κωνσταντινάκο να διώχνει καρφωτή κεφαλιά του Μάναλη και στο 78', έφτασε στο 1-1. Ο Γκούφας σέντραρε και ο Κρητικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Θεσπρωτός λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 85', όταν έπειτα από σέντρα σουτ  του Σερβιλάκη η μπάλα βρήκε στον Κουρεπίνη και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαράς, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Κρητικός Ν. (69' Παπατζίκος), Γκοτσούλιας, Μάναλης, Καλλέργης (53’ Μακρίδης), Κρητικός Σ., Βλαχομήτρος (62’ Γκούφας).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κωνσταντινάκος, Δημήτρουλας, Νόνης (9’ Κωνσταντακόπουλος), Σταυρίδης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Ραμίρεζ, Γώγως, Βουκομάνοβιτς (94' Κατσής), Μπίκας (61’ Κολλάς), Ντα λα Κόστα.

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2020 18:15
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr