Logo
Print this page

Μοιρασιά στη Ρόδο

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στη Ρόδο, Ιάλυσος και Καλαμάτα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

 

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όπου δεν έλειψαν τα δυνατά μαρκαρίσματα, που σε πολλές περιπτώσεις προκάλεσαν εκνευρισμό μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στο 8ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Χειρίτραντας βρέθηκε τετ α τετ με τον Στεφανάκο, αλλά ο τερματοφάλακας της Καλαμάτας έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ το νεαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του Ιάλυσου.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν έγινε άλλη αξιοσημείωτη φάση, με τον διαιτητή Βλάχο να βγάζει αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του, για να μη χάσει τον έλεγχο του αγώνα.

Στην επανάληψη, η Καλαμάτα προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και σε αυτό βοήθησαν οι αλλαγές του Βασίλη Βούζα, ο οποίος είχε κάνει δύο μέχρι το 66ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν μόνο από στημένες φάσεις, με τον πρώην παίκτη του Ιάλυσο, Νατσιόπουλο να εκτελεί όλα τα στημένα. Μάλιστα, στο 70' υποχρέωσε τον Ανδρούτσο να απομακρύνει με τις γροθιές επικίνδυνο φάουλ.

Στο τελευταίο 20λεπτο, η Καλαμάτα ήταν "φλύαρη", ενώ ο Ιάλυσος έδειξε να μένει από δυνάμεις. Παρόλα αυτά είχε την τελευταία φάση του αγώνα, όταν στις καθυστερήσεις ο Ρεκλείτης εκτέλεσε φάου από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χοσάδας): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Ντιατά (84' Πεταυράκης), Ρεκλείτης, Μπάρδης, Χειρίτραντας, Χειμωνέττος Κ, Μαστραντωνάκης (75' Κυριλλίδης), Πετράκης (59' Τασιούσης), Γιώργου

Καλαμάτα (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τολι,, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Μπάμπης (57' Καντούτσης), Αλεξόπουλος, Στεργίδης (66' Πετσίτης), Νταουντ, Νατσιόπουλος (80' Τριανταφυλλάκης), Ηλιοπουλος

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2020 15:03
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr