Logo
Print this page

Του πήρε τη μπουκιά από το στόμα!

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Ασπρόπυργος και Τρίγλιας, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση και κρίθηκε στο 90ο λεπτό!

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Μίκικη, η ομάδα της Χαλκιδικής πήρε την... μπουκιά από το στόμα των γηπεδούχων και παράλληλα έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Ναζλίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1, σε μια φάση που προκάλεσε ένταση από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι υποστήριζαν ότι ο Παναγόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι γύρισαν το εις βάρος τους σκορ. Στο 58' ο Κάκκο με έναν "κεραυνό" από 30 μέτρα, ισοφάρισε 1-1, στο 66' ο Φράγκος είχε προσπάθεια στο δοκάρι, αλλά στο 73' ο Ζγκούρι μέσα σε αποθέωση έκανε το 2-1.

Ο Σαρβανίδης ήταν ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφη του στο παιχνίδι. Μπήκε στο ματς στο 53' και στο 90ό λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Νικολακάκης, Νικολάου, Ζώνας, Σταγάκης, Ζαχαρός, Γκατσολάρι, Φράγκος, Σρέτσκοβιτς, Κάκκο, Ζγκούρι.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Δημήτρης Μίκικης): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Μιλκούδης, Παπαστεριανός, Ευθυμιάδης, Λεμονής, Μπρίτο (53' Σαρβανίδης), Ντούνγκα, Ναζλίδης.

Last modified onΣάββατο, 11 Ιανουάριος 2020 17:45
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr