Το πάλεψε όσο μπορούσε

Η Καλαμάτα το πάλεψε όσο ήταν εφικτό, αλλά ηττήθηκε 0-2 από τον Ολυμπιακό.

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε για την Καλαμάτα το εμπόδιο του Ολυμπιακού. Η ουραγός της Football League ήταν ανέφικτο να κοιτάξει στα μάτια τον πρωτοπόρο της Super League και ηττήθηκε 0-2 στη Μεσσηνία, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Μαύρη Θύελλα απείλησε τρεις φορές τους «ερυθρόλευκους».

Τη μία στο 36' με την κεφαλιά του Ράκιτς που πέρασε λίγο άουτ, τη δεύτερη στο 43' με το σουτ του Στεργίδη έξω από την περιοχή που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η τρίτη και καλύτερη ευκαιρία ήταν στο 46', όταν το σουτ του Νατσιόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Αλέν. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 6' με σουτ του Ραντζέλοβιτς.

Το 0-2 που έμεινε μέχρι τέλους πέτυχε στο 53' ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιανουαρίου (19.30) στο Φάληρο.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Χριστοφιλέας, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Μπάμπης, Τριποτσέρης, Στεργίδης, Ηλιόπουλος (71' Αλεξόπουλος), Νατσιόπουλος, Ράκιτς (66' Κουϊρουκίδης), Οσμανάγκιτς (64' Ζαχαρόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Σισέ, Αβραάμ, Μεριά (64' Μάρκοβιτς), Κούτρης, Γκασπάρ, Μπενζιά (80' Μπέλιτς), Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Χριστοδουλόπουλος (73' Ξενιτίδης), Γκερέρο.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Last modified onΤετάρτη, 08 Ιανουάριος 2020 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep