Την βύθισε ο Τσιλιγκίρης

Το Αιγάλεω πήρε μεγάλη νίκη στο πρώτο του παιχνίδι στο 2020. Για την 14η αγωνιστική της Football League, το Σίτι επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μαύρης Θύελλας, την οποία βύθισε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογίας.

Το γκολ τη νίκης για τους φιλοξενούμενους, πέτυχε με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ ο Τσιλιγκίρης μόλις στο 5'. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα, η Καλαμάτα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν της "έβγαινε" τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Με 5 νέα πρόσωπα και χωρίς συνοχή, η ομάδα του Βασίλη Βούζα έμοιαζε εγκλωβισμένη μέσα στον ίδιο της τον εαυτό.

Στο 36' το Αιγάλεω είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2, αλλά το σουτ του αμαρκάριστου Τσιλιγκίρη πέρασε λίγο άουτ. Στο 47' οι παίκτες της Καλαμάτας ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Συριόπουλου μέσα στην περιοχή, ενώ στο 70' ο Βασίλης Βούζας ολοκλήρωσε και τις τρεις αλλαγές.

Στο 78' νέα ευκαιρία για το Αιγάλεω, με τον Τσιλιγκίρη να σουτάρει άουτ από καλή θέση, ενώ η μοναδική καλή στιγμή της Καλαμάτας καταγράφεται στο 81' όταν ο Πετσίτης σούταρε πάνω στον Λάμπρου από ιδανική θέση για γκολ. Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Τσιλιγκίρης, λόγω διένεξης με τους οπαδούς της Καλαμάτας, αλλά είχε προλάβει να αντικατασταθεί από τον Τσαφταρίδη.

Μετά το τέλος του αγώνα, έντονες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου της Καλαμάτας για την κακή φετινή εικόνα της ομάδας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Β. Βούζας): Πάντος, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Καντούτσης (70' Πετσίτης), Πανάγου (46' Οσμάνατζιτς), Τόλι, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (61' Ράκιτς)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Γράφας): Σικαλιάς, Συριόπουλος, Σπυρόπουλος, Γκοτοβος, Παπανικόλας, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης (86' Τσαφταρίδης), Μακρυγιάννης (84' Μαγκάκης), Φαρινόλα (94' Κατσικογιάννης).

Last modified onΣάββατο, 04 Ιανουάριος 2020 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep