Βραζιλιάνος για Καλαμάτα

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Λουίζ Ντο Σάντος Αμορίμ, θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού σάιτ.

Προέρχεται από την Κ20 της Κορινθίας, στην οποία έπαιζε μέχρι το 2017 και στην Καλαμάτα θα πάει, προερχόμενος από την Αμέρικα ντε Νατάλ. Το 2019 είχε 7 συμμετοχές κι 1 γκολ.

Όπως αναφέρεται στο "sports sto noto", η ΠΑΕ Καλαμάτα του έχει βγάλει τα αεροπορικά εισιτήρια και το Σάββατο ο παίκτης θα βρίσκεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Παράλληλα η Καλαμάτα αναμένεται να ολοκληρώσει και την απόκτηση τριών παικτών ακόμη. Δύο Καλαματιανών από τη Γ’ Εθνική (Ελλάδας ο πρώτος, 32 ετών κεντρικός αμυντικός και Κύπρου ο δεύτερος, 22 ετών επιθετικός μέσος), όπως και του επιθετικού μέσου από ΠΑΕ της Football League.

Πάντως, η διοίκηση σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι οι ανακοινώσεις για τις μεταγραφές θα γίνουν από τη διοίκηση, όταν αυτές ολοκληρωθούν. Επίσης, διαψεύδονται όσα κυκλοφορούν στον τύπο σχετικά με νέα πρόσωπα στη διοίκηση».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 12:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep