Φύσηξε... Μαύρη Θύελλα στον κάμπο!

Η Καλαμάτα απέκλεισε την ΑΕΛ, παρά την ήττα της με 1-0, και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σπουδαία πρόκριση για την Καλαμάτα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα που συμμετέχει στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ΑΕΛ. Μπορεί οι Θεσσαλοί να επικράτησαν 1-0, αλλά το 3-0 με το οποίο είχε επιβληθεί στο πρώτο ματς η ομάδα της Μεσσηνίας, της έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΑΕΛ πίεσε σε μεγάλο βαθμό την Καλαμάτα, έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοράρει με πέναλτι στο 48', με εύστοχη εκτέλεση του Αμρ Ουάρντα. Με καλή αμυντική λειτουργία και σωστή διαχείρηση, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση απέναντι στους «βυσσινί», απέναντι σε αντίπαλο που τους χωρίζουν δύο ολόκληρες κατηγορίες.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος (46' Καρανίκας), Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς (72' Μιλοσάβλιεβιτς), Κάτσε, Μπούστος, Ουάρντα, Ασούμπρε (46' Νούνιτς), Ντάουντα.

Καλαμάτα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (80' Δήμος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Οσμάναγκιτς (57' Μπάμπης), Βουκμίροβιτς (85' Ράκιτς).

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης) – Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep