Logo
Print this page

Παραιτήθηκε ο Μάγγος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ιεράπετρας -έπειτα από 2,5 χρόνια- αποτελεί ο Γιάννης Μάγγος, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφασή του μετά την βαριά ήττα στα Τρίκαλα για την 10η αγωνιστική.

«Μετά από 2,5 χρόνια στην Ιεράπετρα, όπου κατακτήσαμε επτά τίτλους ήρθε η ώρα να αλλάξω παραστάσεις. Αφήνω την ομάδα με 14 βαθμούς, 5η θέση στην κατηγορία ενώ πριν τρεις αγωνιστικές ήμασταν πρώτοι. Το καλοκαίρι λέγαμε ότι θέλουμε 14 -15 βαθμούς στον πρώτο γύρο για να μείνουμε και τους έχουμε συγκεντρώσει τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει εξασφαλίσει κατά 50% την παραμονή. Ψυχικά φτάνεις ή σε φτάνουν σε ένα σημείο που πρέπει να σταματήσεις. Πέρασα 2,5 χρόνια πανέμορφα και με ποδοσφαιρικές νίκες που δεν θα γίνουν ξανά. Έκανα φιλίες και ο προορισμός μου κάθε καλοκαίρι θα είναι η Ιεράπετρα αφού έκανα πολλούς φίλους εκεί και δεθήκαμε οικογενειακά. Δεν θα πω αντίο αλλά στο επανιδείν. Θα γυρίσω όταν πρέπει να γυρίσω. Ευχαριστώ το ΔΣ , τους φιλάθλους, ζουν για το ποδόσφαιρο και τον ΟΦΙ και γι΄αυτό με βλέπετε συγκινημένο. Στο ποδόσφαιρο μένουν οι σχέσεις. ΄Ηρθα σαν φίλος, αποχωρώ σαν φίλος, τους έχω όλους στην καρδιά μου. Η ομάδα της Ιεράπετρας έχει μέλλον», είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Για τα Τρίκαλα, ο Γιάννης Μάγγος, ο οποίος θήτευσε και ως γυμναστής στον ΑΟΤ και έλκει την καταγωγή του από την Καρδίτσα είπε: «Χαίρομαι που βλέπω γνώριμες φυσιογνωμίες και οικεία πρόσωπα στο σπίτι μας, πότε μαζί, πότε αντίπαλοι έχουμε σχέσεις από παλιά. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, ο στόχος που έβαλε για την άνοδο είναι πιο κοντά. Έχει δρόμο ακόμη αλλά όταν βλέπεις μία ομάδα πως δημιουργεί και πως ξεκινά το καταλαβαίνεις. Η σταθερότητα δίνει τους τίτλους. Είναι μεγάλη ομάδα, βαριά φανέλα, ιστορική ομάδα, με κόσμο, καλούς παίκτες δομη ΔΣ και προπονητή με ανόδους ου συντελούν στο καλύτερο».

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΙ ανακοίνωσε τον Γιώργο Χατζηδημητρίου στην θέση του Αθλητικού Διευθυντή μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.

Πηγή: sportrikala

Last modified onΣάββατο, 30 Νοέμβριος 2019 20:26
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr