Logo
Print this page

Καλαμάτα μες στην... τρέλα

Αντικείμενο έρευνας αποτελεί η Καλαμάτα στο φετινό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League.

Χαρακτηριστικά είναι τα δύο... τρελά τελευταία της παιχνίδια. Αυτό στην Καβάλα και εκείνο με τον Ασπρόπυργο, για την 9η αγωνιστική.

Με την Καβάλα είχε όλες τις προϋποθέσεις να φύγει από τη Μακεδονία με το "διπλό": προηγήθηκε 0-1, η αντίπαλός της έμεινε με 10 παίκτες και αντί να "κλειδώσει" τη νίκη, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει βαθμό, αλλά υποχρεώθηκε σε οδυνηρή ήττα με σκορ 2-1.

Ακολούθως το ματς με τον Ασπρόπυργο. Η αποθέωση της αντίθεσης. Βρέθηκε να χάνει 0-2 μέχρι το 78ο λεπτό και κυνηγούσε το θαύμα, παίζοντας εκείνη με παίκτη λιγότερο! Τελικά, με δύο γκολ του Ράκιτς, στο 78' και στο 90', πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Πάντως, η Μαύρη Θύελλα μετράει 5 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, διάστημα στο οποίο έχει στο ενεργητικό της μόλις τον ένα βαθμό από το ματς με τον Ασπρόπυργο. Τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα το 1-0 επί του Ιωνικού στις 19 Οκτωβρίου.

Εξίσου εντυπωσιακό για την... τρελή και ανεξήγητη φετινή παρουσία της Καλαμάτας, είναι το εξής γεγονός. Αυτόν τον ενάμιση μήνα, που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, έχει κερδίσει την εντυπωσιακή φέτος Λάρισα στο Κύπελλο και μάλιστα με σκορ 3-0!

Last modified onΤρίτη, 26 Νοέμβριος 2019 15:42
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr