Ο Ράκιτς έσωσε την Καλαμάτα, 2-2 με Ασπρόπυργο

Μετά την ήττα στην Καβάλα την προηγούμενη αγωνιστική, η Καλαμάτα βρέθηκε κατάματα με ακόμη ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 78ο λεπτό, έχανε 0-2 στο γήπεδό της, χάρη σε τέρματα των Πίντο (27') και Σρέτσκοβιτς (35')! Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στα τελευταία 12 λεπτά της αναμέτρησης, βρήκε τον λυτρωτή της στο πρόσωπο του Ράκιτς, ο οποίος σκόραρε στο 78' και στο 90', χαρίζοντας στην ομάδα του -τουλάχιστον- τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το επίτευγμα της Καλαμάτας και η "αυτοκτονία" του Ασπρόπυργου, παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι από το 70' η Μαύρη Θύελλα έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Οσμάναγκιτς!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (46' Στεργίδης), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης (58' Ιντζίδης), Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Oσμάναγκιτς, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος (71' Ράκιτς), Βουκμίροβιτς.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Καμπούρης, Νικολάου, Γκατζολάρι (79' Ζαχαρός), Κάκκο, Πίντο (57' Ζγκούρι), Σρέτσκοβιτς, Βασιλείου (59' Νικολακάκης).

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep