«Όλα τέλεια, εκτός από την ήττα»

Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του Θεσπρωτού έμεινε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο Θεσπρωτός παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στάθηκε στην καλή απόδοση των παικτών του, αλλά και την ωραία ατμόσφαιρα στον αγώνα.

«Δώσαμε μία μεγάλη μάχη σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που είναι πρώτη και αήττητη με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με ένα απρόβλεπτο φινάλε. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, ήταν μία μάχη, θα δώσουμε και άλλες αλλά έχουμε ανεβάσει το επίπεδο μας και μας υπολογίζουν πλέον καλύτερες και ιστορικές ομάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Τα καλά έρχονται, έχουμε ανεβάσει το επίπεδο μας», ανέφερε αρχικα.

Για την ωραία ατμόσφαιρα: «Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας υποστήριξε χωρίς ακρότητες και είδατε τι ωραία που ήταν. Ήταν και φίλαθλοι από τα Τρίκαλα, όλα ήταν τέλεια, εκτός από το αποτέλεσμα»

Για τα Τρίκαλα: «Πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, με πολλούς ποδοσφαιριστές».

Ο Ρότσα έπλεξε και το εγκώμιο του νεαρού Νίκου Κατσή που έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε επαγγελματικό πρωτάθλημα στα 18 του χρόνια, με τον νεαρό να δηλώνει: «Είμαι ικανοποιημένος από την συμμετοχή μου, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία, έχω πολλά ακόμη να δώσω στον Θεσπρωτό».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep