«Να μην επαναπαυτούμε»

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της πρέπει να δώσει η Τρίγλια, όπως τόνισε ο Νίκος Κουρέλλας.

Δύο διαδοχικές νίκες έχει πανηγυρίσει η Τρίγλια και θέλει να… τριτώσει το καλό απέναντι στη Νίκη Βόλου την Κυριακή (24/11, 15:00), με τον Νίκο Κουρέλλα να δίνει σύνθημα συνέχισης των καλών εμφανίσεων. Ο αριστερός μπακ της ομάδας της Χαλκιδικής μίλησε για το ματς με τους Βολιώτες στην επίσημη ιστοσελίδα. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Νίκη: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, οι δύο συνεχόμενες νίκες μας έχουν δώσει ψυχολογία, το δύσκολο όμως είναι να συνεχίσεις να έχεις τις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα. Εμείς θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτός είναι ο στόχος μας, δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στις δύο αυτές πρόσφατες νίκες. Η Νίκη Βόλου από την άλλη, προέρχεται από μία πολύ σημαντική νίκη, πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς, εμείς εάν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο που έχουμε και είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε απ' αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο, σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να έρχεται ο κόσμος να μας στηρίζει. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να φέρνουμε θετικά αποτελέσματα, για να προσελκύσουμε έτσι όλο και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό παίζουμε κόντρα σε μια ιστορική ομάδα, πιστεύω ότι θα είναι καλό να είναι δίπλα μας να μας στηρίξει, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να πάρουμε αυτό που πρέπει και θέλουμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep