«Κίνητρο οι ιστορικές ομάδες»

Ο Καλούδης Λεμονής μίλησε για το παιχνίδι της Τρίγλιας με την Καλαμάτα και το πρωτάθλημα της Football League.

Τη νίκη κόντρα στην Καλαμάτα θέλει η Τρίγλια, στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή (10/11, 15:00), με τον Καλούδη Λεμονή να τονίζει πως η ομάδα του αδικείται από τη βαθμολογική της θέση.

Ο Χαλκιδικιώτης μέσος με καταγωγή από την Τρίγλια, έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Άρη, Α.Π.Ε. Λαγκαδά, Α.Ο.Χ. Κισσαμικό και Δόξα Δράμας, ενώ «γεύθηκε» και την εμπειρία του εξωτερικού, φορώντας την φανέλα της Τέλσταρ, ομάδας της Β’ Ολλανδίας. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της Τρίγλιας, αναφέρθηκε στο δυνατό πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο και αδικούμαστε από τους τρεις βαθμούς που έχουμε ως τώρα. Αυτό που πρέπει όμως να κοιτάξουμε τώρα είναι η συνέχεια, έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, την Καλαμάτα, πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί, συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο που μας έχει δώσει ο προπονητής μας και σε συνδυασμό με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Καλούδης έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο: «Σίγουρα η βοήθεια του κόσμου μας είναι πολύτιμη, θέλουμε να είναι ο ''δωδέκατος παίκτης'' τον ζητάμε να μας βοηθήσει με την στήριξή του όσο πιο πολύ γίνεται. Εννοείται ότι ευχαριστούμε πολύ όλους αυτούς που έχουν έρθει στα μέχρι στιγμής παιχνίδια μας και μας έχουν βοηθήσει και θέλω να ζητήσω όλο και πιο πολύ κόσμο να έρθει να μας στηρίξει με την παρουσία του ακόμα περισσότερο μάλιστα ενόψει της συνέχειας».

Τέλος, για τα συναισθήματα που νιώθει, κυρίως σαν μέλος μιας ομάδας της Χαλκιδικής που αντιμετωπίζει ιστορικά σωματεία με παρελθόν στην Α' Εθνική αλλά και με παρουσίες στην Ευρώπη τόνισε: «Νομίζω ότι και για την ομάδα μας αλλά και το Νομό μας είναι πολύ όμορφο να αντιμετωπίζουμε τέτοιες μεγάλες και ιστορικές ομάδες, ενώ κάτι τέτοιο αποτελεί κίνητρο και για την ακόμα μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου μας. Προσωπικά όμως, αλλά μιλώντας και εκ μέρους των συμπαικτών μου αυτό που νιώθουμε είναι ότι δεν φοβόμαστε κανέναν, τους σεβόμαστε βέβαια όλους και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να διεκδικούμε πάντα τη νίκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep