Χωρίς οπαδούς στο Αιγάλεω

Ο Ιωνικός δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του στο εκτός έδρας μας με το Αιγάλεω.

Χωρίς φιλάθλους θα αγωνιστεί την Κυριακή (10/11, 15:00) ο Ιωνικός κόντρα στο Αιγάλεω στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, αποφασίστηκε να μην υπάρξει μετακίνηση, οργανωμένη ή μεμονωμένη, οπαδών του Ιωνικού στο Αιγάλεω. Για τη σχετική απόφαση ενημέρωσαν και οι δύο ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού: «Μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου αγώνα με το Αιγάλεω και ύστερα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής απαγορεύεται η οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της ομάδας μας στο γήπεδο του Αιγάλεω…».

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω: «Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 ενημερώνει ότι , μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας με την ΠΑΕ Ιωνικός 1965 και ύστερα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής Απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Ιωνικός 1965, καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους του Ιωνικού, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep