«Όλοι μαζί για νέα επιτυχία»

Κάλεσμα της Καλαμάτας στους φίλους της για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν η Καλαμάτα στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ, αλλά πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Κυριακής (3/11, 15:00) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Γι’ αυτό η διοίκηση καλεί τους φίλους της να δώσουν δυναμικό παρών, ενώ έθεσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας μας στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Λάρισα, σειρά έχει την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019 στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου!

Φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας», ελάτε να θαυμάσουμε και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους ποδοσφαιριστές, που μέχρι σήμερα έχουν δώσει τα πάντα, η Καλαμάτα να επιστρέψει με τον καλύτερο τρόπο στο προσκήνιο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου!

Την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, δεν πρέπει να μείνει καμία κενή θέση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας! Η διατήρηση της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League είναι επιβεβλημένη! Ελάτε να πανηγυρίσουμε μια νέα μεγάλη επιτυχία μας!

Ξεκινάει σήμερα (31/10/2019) στις 13:00 από τα γραφεία μας, ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 14, η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής 3/11 με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Οι τιμες είναι
- ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΜΑ Α, Β κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Α,Β, Ζ κ Η 10€
- ΘΥΡΑ 2 ΤΜΗΤΑ VIP 1 , VIP 2 κ ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Γ Κ Ε 15€
- ΘΥΡΑ 4 ΤΜΗΜΑ Η ΑΝΕΡΓΩΝ 5 €
- ΘΥΡΑ 2. VVIP 30€
- ΘΥΡΑ 3 ΜΑΘΗΤΙΚΟ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΓΩΝ. 5 €

Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι 10:00-18:00 καθημερινά και το Σάββατο 10:00-15:00. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep