«Κάλεσμα στη νεολαία»

Στο λύκειο Νέας Τρίγλιας βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας, καλώντας τους πάντες στο ματς με τον ΟΦΙ.

Άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και τη νεολαία επιχειρεί η Τρίγλια, η οποία θέλει τη στήριξή τους. Αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε την Τετάρτη (30/10) στο Ενιαίο Λύκειο Νέας Τρίγλιας, καλώντας μαθητές και καθηγητές να δώσουν το παρών στο κυριακάτικο παιχνίδι (03/11, 15:00) με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η νεολαία αποτελεί αναμφίβολα το πιο σημαντικό αλλά και δυναμικό κομμάτι μιας τοπικής κοινωνίας. Και η όμορφη κωμόπολη μας ασφαλώς και δεν αποτελεί εξαίρεση. Έτσι λοιπόν, λίγο νωρίτερα, αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφθηκε το Ενιαίο Λύκειο Νέας Τρίγλιας προκειμένου να απευθύνει κάλεσμα στους μαθητές αλλά και τους καθηγητές για την μαζική παρουσία όλων στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ο. Φ. Ιεράπετρας!!

Βέβαια το επικείμενο παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει την αφορμή για να ξεκινήσει μια διαρκής και καθολική παρουσία των νέων παιδιών στις εξέδρες του γηπέδου μας σε όλη την εντός έδρας συνέχεια του φετινού πολύ απαιτητικού πρωταθλήματος που συμμετέχει η ομάδα μας. Πρώτος πήρε τον λόγο εκ μέρους της Διοίκησης της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας ο Κώστας Σγουρής, ενώ ακολούθησε ο Προπονητής της ομάδας μας Κώστας Γεωργιάδης. Τους ποδοσφαιριστές μας εκπροσώπησε ο αρχηγός Γιάννης Μιλκούδης.

Όλων οι σύντομοι χαιρετισμοί έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό και αυτό αποτελεί ένα μήνυμα για την στήριξη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα! Πέρα από τους προαναφερθέντες, το παρών έδωσε και ο "συνδετικός κρίκος" διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος Γενικός Αρχηγός Νίκος Στεφανίδης, ενώ εκτός του Γιάννη Μιλκουδη "παρουσιάστηκαν" στο ενθουσιώδες κοινό και οι Γιάννης Ντούνγκα, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Στάθης Σαρβανίδης, Καλούδης Λεμονής, Παναγιώτης Ζορμπάς, Αβραάμ Κουλπαλίδης και Φώτης Σγουρής, εκπροσωπώντας βέβαια και όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας!

Κυριακή λοιπόν, 3 Νοεμβρίου στις 15:00, δεν πρέπει να λείψει κανείς!»

Last modified onΤετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep