«Νίκη στην Ηγουμενίτσα»

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Μαντζίρη για το παιχνίδι της Τρίγλιας με τον Θεσπρωτό.

Πιστοί στο πλάνο του προπονητή θα προσπαθήσουν να μείνουν οι παίκτες της Τρίγλιας την Κυριακή (27/10, 15:00) στην Ηγουμενίτσα, απέναντι στον Θεσπρωτό, όπως τόνισε ο Λάζαρος Μαντζίρης. Ο επιθετικός της ομάδας της Χαλκιδικής αναφέρθηκε στην ήττα από τα Τρίκαλα, αλλά και στον στόχο των τριών βαθμών την Κυριακή.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι πιστεύω ότι ήμασταν αυτοί που έπρεπε με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ομάδα των Τρικάλων ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας στα αποδυτήρια, παρουσιάσαμε πολύ καλύτερο πρόσωπο και εάν έμπαινε το γκολ στην φάση του δοκαριού στο 70' θα είχαμε έστω κάποιο βαθμολογικό κέρδος. Παρ’ όλα αυτά δείξαμε αυτό που είμαστε με το πλάνο του προπονητή μας και αξίζαμε κάτι καλύτερο», ανέφερε αρχικά.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι: «Όλη αυτή την εβδομάδα η προετοιμασία κύλησε ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Προσπαθούμε πάντα να υλοποιήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να ακολουθούμε τις οδηγίες του. Εννοείται ότι πάμε για τη νίκη την Κυριακή. Ξέρουμε βέβαια ότι η ομάδα του Θεσπρωτού θα παίξει για πρώτη φορά στο γήπεδο της θα έχει ενθουσιασμό, είναι και αυτή νεοφώτιστη ομάδα όπως εμείς. Παρ' όλα αυτά εμείς κοιτάζουμε την δική μας ομάδα και πηγαίνουμε καθαρά για τη νίκη όπως άλλωστε αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι».

Last modified onΤετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep