ΓΣ μετόχων στο Αιγάλεω

Εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ Αιγάλεω.

Στην πρώτη Γενική Συνέλευση καλεί τους μετόχους η ΠΑΕ Αιγάλεω, στις 11/11 προκειμένου να απαλλαχθούν τα μέλη του προσωρινού ΔΣ και να αναδειχτεί νέα διοίκηση, με τετραετή θητεία.

Αναλυτικά:

«Καλούνται όσοι αγόρασαν μετοχές της ΠΑΕ και κάλυψαν το αρχικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπως συνέλθουν την 11η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 19:00’ μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού γηπέδου Σταύρος Μαυροθαλασσίτης (είσοδος επί της οδού Μάκρης), στην πρώτη Γενική Συνέλευση μετόχων, με τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

1.- Απαλλαγή των μελών του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

2.- Εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με θητεία 4 ετών.

3.- Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Οι μέτοχοι, θα πρέπει τουλάχιστον 5 ημέρες πριν από την ως άνω ορισθείσα ημερομηνία συνεδρίασης, να ενημερώσουν για την παρουσίας τους και να καταθέσουν στα γραφεία της ΠΑΕ, αντίγραφο του αποδεικτικού του προσωρινού τίτλου τους. Μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να κατατεθούν και τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων, αλλά και να δηλωθούν οι τυχόν υποψηφιότητες.

Υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ μπορούν να είναι μέτοχοι ή και τρίτοι, ενώ το ιδρυτικό Αθλητικό Σωματείο του ΑΟ Αιγάλεω, δικαιούται να ορίσει ένα μέλος του στο Διοικητικό Συμβούλιο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep