Στον Πιερικό ο Παπαδόπουλος

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος αποχώρησε από τον Ιάλυσο και συμφώνησε με τον Πιερικό.

Μετά από οκτώ μήνες στον Ιάλυσο, ο Χρήστος Παπαδόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο 20χρονος φορ θεώρησε ότι δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή Νίκο Καραμπετάκη και αποχώρησε. Μάλιστα, βρήκε την επόμενη ομάδα του, καθώς συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τον Πιερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ. Ο Χρήστος είναι γεννημένος στις 07/04/1999 στην Κατερίνη έχει ύψος 1,69 και αγωνίζεται στην θέση του κέντρου και επίθεσης.

Ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης και έχει συμμετοχές με την Εθνική Νέων U17 καθώς και με τις ομάδες των συλλόγων Arsenal Elite Academy σε Ελλάδα και εξωτερικό, στις ακαδημίες της Μαγιόρκα U19, στους Kickers Stuttgart και τέλος στην Κ20 του ΠΑΟΚ με την οποία έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος την περίοδο 2017-2018.

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε με την Α.Ε Καραϊσκάκη και την ΠΑΕ Ιάλυσος Ρόδου με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα του 6ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με την προσθήκη ενός ακόμα γηγενούς ποδοσφαιριστή ο σύλλογος συνεχίζει να κρατά ψηλά τον πήχη των φετινών στόχων. Ευχόμαστε στον Χρήστο καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep