«Σοβαροί για τη νίκη»

Ο Γιάννης Ιωάννου μίλησε στο matchprogram του Ιωνικού για το παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Οι λέξεις «εμπειρία» και «ωριμότητα» θα μπορούσαν κάλλιστα να τον περιγράψουν. Με σπουδαία θητεία σε όλες τις κατηγορίες, ο Γιάννης Ιωάννου είναι κάτοικος Νίκαιας και με την εμπειρία του αποτελεί ένα ακρογωνιαίο λίθο στα μετόπισθεν του Ιωνικού. Όση αγριάδα και αν βγάζει εντός γηπέδου, εκτός είναι ένας πολύ σεμνός και ταπεινός χαρακτήρας.

Η συνέντευξη του Ιωάννου:

Γιάννη, δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας και ήδη σε δύο ματς και εν τη παρουσία σου η ομάδα δεν έχει δεχτεί γκολ. Ποιο το μυστικό;

«Δεν υπάρχει μυστικό αλλά πολύ δυνατή και σοβαρή δουλειά στην προπόνηση. Προσωπικά αισθάνομαι σαν να είμαι αρκετό καιρό στην ομάδα έχω προσαρμοστεί πλήρως και σε αυτό με βοήθησε το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια».

Αντίπαλος μας η Ιεράπετρα. Μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και έχει και ένα εκ των κορυφαίων επιθετικών, τον Νίκο Κατσικοκέρη. Πώς προσεγγίζουμε το ματς;

«Είναι μια ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή και αξιόλογο ρόστερ από εκεί και πέρα όμως θεωρώ ότι αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει σοβαροί και με πάθος θα καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Έχεις παίξει σε πολλές ομάδες και είσαι ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις. Πώς σου φαίνεται η Football league;

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ωστόσο θεωρώ ότι σε κάθε αγωνιστική θα υπάρχουν εκπλήξεις στα αποτελέσματα και όποιος έχει υπομονή και πίστη θα πετύχει τον στόχο του».

Αν σου έλεγα να περιγράψεις το πιο δυνατό σου στοιχείο ποιο είναι; Παικτικά πάντα..

«Αν και δεν μου αρέσει να λέω για τον εαυτό μου, θεωρώ πως η αντίληψη των φάσεων είναι ένα σημείο, που μπορώ να πω ότι έχω αρκετά καλή δυναμική».

Υπάρχει παίκτης που είχες ως πρότυπο;

«Πρότυπο πάντα είχα τον αδελφό μου, τον Δημήτρη Ιωάννου».

Πώς είναι ο Ιωάννου εκτός γηπέδου;

«Απολαμβάνω τα μικρά της καθημερινότητας».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Ιωνικού;

«Όσο έχουμε τους φιλάθλους δίπλα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν στο πρωτάθλημα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep