Logo
Print this page

«Το Αιγάλεω έχει προπονητή»

Στήριξη της διοίκησης του Αιγάλεω στον Πέτρο Δημητρίου.

Καμία σκέψη για αλλαγή προπονητή δεν υπάρχει στο Αιγάλεω, παρά την ήττα στην πρεμιέρα από την Καλαμάτα. Ο Παναγιώτης Δουφεξής εξέφρασε μέσω του Fl News τη στήριξη στον Πέτρο Δημητρίου, ενώ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς του Σίτι και τον μεγαλομέτοχο Άρη Παλτόγλου για το αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της Football League. Αναλυτικά ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή προπονητής στο Αιγάλεω είναι ο Πέτρος Δημητρίου, αύριο θα είναι ο Πέτρος Δημητρίου και στο παιχνίδι με την Καβάλα, θα είναι ο Πέτρος Δημητρίου στον πάγκο. Το Αιγάλεω είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει βγει σε καμία γύρα για προπονητή.

Στενοχωριέμαι για τους φιλάθλους για την ήττα στην πρεμιέρα από την Καλαμάτα, καθώς εκείνοι αγαπούν την ομάδα και τη στηρίζουν όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και από τον Άρη Παλτόγλου, που είναι κόσμημα η παρουσία του για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με την οικογένεια Παλτόγλου και όλοι μαζί δουλεύουμε για να πάει ψηλά το Αιγάλεω».

Ο Πέτρος Δημητρίου από την πλευρά του επισήμανε: «Έχουμε μια άψογη συνεργασία στο Αιγάλεω και ο σχεδιασμός προχωρά περίφημα. Η ομάδα προκρίθηκε στο Κύπελλο επί του Ξενοφώντα Κρεστένων, έπαιξε δυνατά φιλικά με ομάδες Super League και Super League 2 και δεν έχασε. Στην πρεμιέρα υπήρχε άγχος, αλλά η ομάδα ήταν καλή παρά την ήττα. Προετοιμαζόμαστε πλέον για το παιχνίδι με την Καβάλα, με στόχο την πρώτη νίκη».

Last modified onΤρίτη, 01 Οκτώβριος 2019 14:42
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr