«Βόμβα» με Οσμάναγκιτς (vid)

Η Καλαμάτα απέκτησε τον Βόσνιο διεθνή επιτελικό μέσο Αμέρ Οσμάναγκιτς.

Σε μια δυνατή μεταγραφή προχώρησε η Καλαμάτα, καθώς απέκτησε τον Αμέρ Οσμάναγκιτς για δύο χρόνια. Ο 30χρονος επιτελικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την OFK Βελιγραδίου και αγωνίστηκε σε Χάουγκεσπυντ, Τσέλικ Ζένιτσα, Ολιμπ. Σαράγεβο, Νόβι Παράζ, Ζέμουν και Σλόμποντα Τούζλα.

Ο Οσμάναγκιτς θα επιστρέψει στην Καλαμάτα την Τρίτη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια μεταγραφή που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση όσο αναφορά τα δεδομένα της Football League πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα μας ντύνοντας στα μελανόλευκα τον Βόσνιο επιτελικό μέσο Amer Osmanagic, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στην Αθήνα υπέγραψε το συμβόλαιό του διετούς διάρκειας και αναχώρησε για την χώρα του να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα για να επιστρέψει την Τρίτη και να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.

Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1989 στην Janja, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, έχει ύψος 1,86 μ. και βάρος 70 kg ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Sloboda Tuzla. Από το 2008 είναι μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Νωρίτερα, είχε εκπροσωπήσει τη Βοσνία σε επίπεδο U-17 και U-19.

Ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά και να συμπαρασύρει και τους συμπαίκτες του να αλλάξουν επίπεδο με σκοπό πάντα την διεκδίκηση της ανόδου.

Η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας δείχνει να μην φείδεται χρημάτων και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις έτσι ώστε με σύνεση και προγραμματισμό να τοποθετεί τα κομμάτια του πάζλ που θα ολοκληρώσουν το σύνολο με απώτερο στόχο τον πρωταθλητισμό».

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep