Logo
Print this page

«Πρόκληση ο Ιωνικός» (vid)

Οι πρώτες δηλώσεις του Σπύρου Φουρλάνου για τη μεταγραφή του στον Ιωνικό.

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ιωνικό με την εμπειρία του δηλώνει ο Σπύρος Φουρλάνος. Ο 26χρονος μέσος μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο youtube για τις πρώτες του εντυπώσεις και το πώς πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νίκαιας.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το πώς δέχτηκε την πρόταση: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και γενικά τη διοίκηση για την προσέγγισή τους και για την επικοινωνία με τον προπονητή. Η ομάδα έχει πολύ καλό σύνολο και αρκεί να βρούμε την ομοιογένειά μας και θεωρώ ότι θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα».

Για την απόφασή του να παίξει στον Ιωνικό: «Είναι μια πρόκληση το να έρθω στον Ιωνικό. Είναι μια καινούργια κατηγορία, που πιστεύω ότι θα είναι πιο δυνατή από τη Super League 2. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Θεωρώ ότι στα 26 μου διαθέτω την εμπειρία και από το εξωτερικό και από Α' και Β' Εθνική και θα δώσω την προσωπικότητά μου στα αποδυτήρια για να βοηθήσω τα νεότερα παιδιά και να συνυπάρξω με τους πιο έμπειρους. Έχοντας εμπειρία από τις υψηλότερες κατηγορίες και τις Εθνικές, πιστεύω ότι θα βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Μου έκανε εντύπωση η οργάνωση του Ιωνικού, είναι επιπέδου Α' Εθνικής και είναι κρίμα η ομάδα αυτή να αγωνίζεται στις χαμηλές κατηγορίες. Υπάρχει οργάνωση και σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα».

Για το αν έχει παίξει αντίπαλος με τον Ιωνικό: «Έχω παίξει μόνο σε ένα φιλικό ως αντίπαλος του Ιωνικού, αλλά γνωρίζω την ατμόσφαιρα και τον κόσμο, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι πάντα στο πλευρό μας».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο: «Θέλω ο κόσμος να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας φέτος».

Media

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr