Στροφή στο Κύπελλο

Με προβλήματα η προετοιμασία του Ιωνικού για το ματς Κυπέλλου με τον Πανδραμαϊκό.

H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ιωνικού ξεκίνησε. Στις 14 ή 15 Σεπτεμβρίου οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Πανδραμαϊκό, σε παιχνίδι για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, προέκυπταν τραυματισμοί. Οι Καλογέρης και Μακρίδης έχασαν μεγάλο κομμάτι του βασικού σταδίου, όπως και ο Κώστας Μανωλάς που μόλις την Κυριακή έπαιξε για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια προέκυψαν και άλλες απουσίες, όπως του Πατσατζόγλου (χτύπημα στο γόνατο στο φιλικό με την Κόρινθο), του Γκούφα (έκανε ράμματα, στο χέρι του καθώς χτύπησε στο σπίτι του την προηγούμενη εβδομάδα), του Παπατζίκου, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο και η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα φανεί την Τρίτη.

Παράλληλα, και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού Άρης Κολλαράς, έπαιξε έχοντας ουσιαστικά δύο προπονήσεις με τους υπόλοιπους.

Οι Καλογέρης και Μακρίδης αναμένεται να μπουν την Τετάρτη (11/9) σε κανονικούς ρυθμούς, με τον Δημήτρη Αρναούτη να βάζει άπαντες σε διάθεση αγωνιστικών υποχρεώσεων, περιμένοντας να επανέλθουν όλοι υγιείς στη διάθεσή του.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep