Γίνεται ΠΑΕ η Καλαμάτα

Γενική Συνέλευση στην Καλαμάτα για τη σύσταση ΠΑΕ την Τρίτη (3/9) στις 19:00.

Άμεσα κινούνται οι διαδικασίας στην Καλαμάτα, προκειμένου να συσταθεί η ΠΑΕ και να μπορέσει η ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League. Την Τρίτη (3/9, 19:00) » θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Καλαμάτας με θέμα σύσταση για τη συμμετοχή στην Football League και ο ορισμός μετοχικού κεφαλαίου στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος»,

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΠΟ
Π.Σ. “H KAΛΑΜΑΤΑ” , νομίμως εκπροσωπούμενο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τρίτη 03//09/2019 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Π.Σ. “H KAΛΑΜΑΤΑ” με θέμα: 1)Σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας της ομάδας για την συμμετοχή στη Football League την περίοδο 2019-2020 2) Ορισμός μετοχικού κεφαλαίου της ανωνύμου εταιρείας 3)Ορισμός προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Η συνέλευση θα γίνει στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στη Καλαμάτα. Δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου.

Εάν και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και οι αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ”».

Last modified onΤετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 22:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep