Ευχαρίστησε Μουρούτη

Πηγή: theball.gr Πηγή: theball.gr

Ο Θεσπρωτός εξήγησε τους λόγους διαζυγίου με τον Δημήτρη Μουρούτη.

Νέος προπονητής του Θεσπρωτού είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, με τη διοίκηση να ευχαριστεί τον Δημήτρη Μουρούτη για την προσφορά του και να εξηγεί τους λόγους του διαζυγίου. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας έπρεπε να προσλάβει τεχνικό με δίπλωμα UEFA Pro και γι’ αυτό κατέληξε στον Αργεντινό και στον Μουρούτη πρότεινε θέση στο τεχνικό τιμ την οποία αρνήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Θεσπρωτός 2019 Θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους σχετικά με την λύση της συνεργασίας με τον Κ. Δημήτρη Μουρούτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον προπονητή της ομάδας Δ. Μουρούτη βασικό συντελεστή για την πετυχημένη πορεία της ομάδας έως τώρα. Παρ’ όλα αυτά η παραμονή του στην ομάδα ως πρώτος προπονητής κατέστη αδύνατη, λόγω των αυστηρότατων κανονισμών της Football League, οι οποίοι απαιτούν δίπλωμα UEFA Pro το οποίο δεν κατέχει. Αφενός η επιθυμία της νέας διοίκησης για την παραμονή του και αφετέρου η στήριξη του νέου μας προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα για την απόκτηση του διπλώματος του, οδήγησε σε πρόταση για την παραμονή του στο τεχνικό επιτελείο, την οποία αρνήθηκε.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες».

Last modified onΤετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep