Ερήμην οι ενεργοποιήσεις

Συζητήθηκαν ερήμην της ΠΑΕ Ηρακλής τα αιτήματα ενεργοποίησης ποινών 11 πρώην ποδοσφαιριστών του.

Ουδεμία έκπληξη... Την Τρίτη (11/06) το Διαιτητικό Δικαστήριο είχε προγραμματίσει να συζητηθούν τα εξ αναβολής 11 αιτήματα ενεργοποίησης ποινών σε βάρος του Ηρακλή και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση, όλες οι υποθέσεις εκδικάστηκαν ερήμην των «κυανόλευκων».

«Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής παραμένει στη Football League και δεν προτίθεται να πληρώσει», ανέφερε στην έδρα ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής και η διαδικασία ήταν express, αφού η ΠΑΕ δεν εκπροσωπήθηκε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι υποθέσεις των Σεραφείμ Γιαννίκογλου, Παναγιώτη Κυνηγόπουλου, Δημήτρη Βοσνακίδη, Αντώνη Ηλιάδη, Άλμπερτ Ρούσσου, Αργύρη Μπαρέττα, Λευτέρη Ιντζόγλου, Λεωνίδα Αργυρόπουλου, Αριστοτέλη Καρασαλίδη, Βασίλη Αγγελόπουλου και Βασίλη Καραγκούνη.

Όπως σας είχε ενημερώσει το FL News, στις 22 Μαΐου ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Χατζηιωάννου είχε υποστηρίξει ότι ο Γηραιός εάν έπεφτε κατηγορία δεν επρόκειτο να πάρει κανείς ευρώ.

Last modified onΤρίτη, 11 Ιούνιος 2019 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep