Logo
Print this page

Πρώτα ενεργοποίηση, μετά αφαίρεση

Ο Ηρακλής βρίσκεται ένα βήμα πριν την αφαίρεση βαθμών. Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα προσδιορίσει πότε θα συζητηθούν τα αιτήματα ενεργοποίησης.

Η προθεσμία του Ηρακλή να πληρώσει τους 11 πρώην ποδοσφαιριστές του εξέπνευσε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (08/05). Η ΠΑΕ όπως αναμενόταν δεν ήρθε σε διακανονισμό με κανέναν εξ αυτών, όμως το -33 (αν δεν υπάρξει διακανονισμός έστω με έναν) προς το παρόν δεν υφίσταται.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι οι νομικοί εκπρόσωποι των 11 ποδοσφαιριστών κατέθεσαν αιτήματα ενεργοποίησης και πλέον το Διαιτητικό Δικαστήριο καλείται να προσδιορίσει πότε αυτά θα συζητηθούν. Εξάλλου, ο Κανονισμός Ιδιότητας Μεταγραφών αναφέρει ότι το στάδιο επιβολής ποινών είναι το πρώτο και αν παρέλθει το τριήμερο, τότε ακολουθεί το δεύτερο στάδιο, αυτό της ενεργοποίησης ποινών...

Αυτό που μένει να φανεί είναι πότε οι παραπάνω υποθέσεις θα συζητηθούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο και πότε θα εκδοθούν αποφάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών στην επικύρωση της βαθμολογίας ή αυτή θα πάει για την επόμενη σεζόν.

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2019 13:36
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr