Διεκδικούν το 100%...

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των 11 αιτημάτων επιβολής ποινών σε βάρος του Ηρακλή.

Στο στάδιο της ενεργοποίησης ποινών προχωρά η προσφυγής του Γιάννη Λουκίνα σε βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Γηραιός δεν πέτυχε συμφωνία με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, η προθεσμία του τριημέρου εξέπνευσε και πιθανότατα την προσεχή εβδομάδα θα συζητηθεί η νέα αίτησή του. Όσο για τους άλλους 11 πρώην «κυανόλευκους» που έχουν απευθυνθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο; Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι διεκδικούν το 100% των οφειλομένων...

Τη Μεγάλη Δευτέρα συζητήθηκαν ερήμην της ΠΑΕ Ηρακλής τα αιτήματα επιβολής ποινών των Σεραφείμ Γιαννίκογλου, Παναγιώτη Κυνηγόπουλου, Δημήτρη Βοσνακίδη, Αντώνη Ηλιάδη, Άλμπερτ Ρούσσου, Αργύρη Μπαρέττα, Λευτέρη Ιντζόγλου, Λεωνίδα Αργυρόπουλου, Αριστοτέλη Καρασαλίδη, Βασίλη Αγγελόπουλου και Βασίλη Καραγκούνη. Τι ζητήθηκε από πλευράς ΠΣΑΠ; Το 100% των οφειλομένων και όχι το 50% όπως έγινε στην υπόθεση Λουκίνα.

Όπως αναφέρθηκε, το Διαιτητικό Δικαστήριο σε περσινή του απόφαση ανέφερε ότι η Football League και η ΕΠΟ δεν μπορούν να τροποποιούν αναγκαστικού δικαίου διατάξεις. Τότε, η Καλλιθέα είχε στραφεί κατά του Απόλλωνα Πόντου και ζητούσε τον υποβιβασμό του, γιατί η ομάδα της Καλαμαριάς είχε επιλέξει κοινωνική ασφάλιση, όπως της άφηνε το περιθώριο ο αθλητικός νόμος και όχι ιδιωτική. Η προσφυγής της απορρίφθηκε παρότι οι κανονισμοί και η προκήρυξη μιλούσαν για υποχρέωση ιδιωτικής ασφάλισης. Συγκεκριμένα, η απόφαση στηρίχθηκε στα όσα προβλέπουν οι διατάξεις του αθλητικού νόμου, κάτι που επιδιώκεται τώρα για τους 11.

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2019 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep