«Δεν καθάρισε το πρωταθληματάκι μας;»

Ο Νίκος Κατσιγιάννης μίλησε για της ΕΕΑ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και έβγαλε παράπονα για την ΕΕΑ. Ο Νίκος Κατσιγιάννης μίλησε για της ΕΕΑ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και έβγαλε παράπονα για την ΕΕΑ.

Ο πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων, Νίκος Κατσιγιάννης, με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας εξέφρασε τα δικά του ερωτήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως την ΕΕΑ. 

Με μια άκρως καυστική δήλωση, ο πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων, Νίκος Κατσιγιάννης μίλησε για όσα περίεργα διαπιστώνει ο ίδιος τις τελευταίες εβδομάδες και φυσικά με σαφείς αιχμές για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία εισηγήθηκε την αποβολή του Αήττητου από το πρωτάθλημα της Football League. Η δήλωσή του που αναρτήθηκε στην σελίδα της ομάδας στο Facebook:  

«Κατηγορούμενοι με στοιχεία χειραγώγησης αθωώνονται, άλλοι έχουν ξεφτιλίσει το πρωτάθλημα με 10 παίκτες και από over 4,5 πάνε στο over 5,5, ταξιδεύουν, αλλά δεν αγωνίζονται... Γιατί άραγε; Νεόπλουτοι παράγοντες πετάνε εκατομμύρια και τερματίζουν σταθερά κάτω από την 5άδα (η άνοδός τους έγινε από το παράθυρο γιατί και εκεί δεύτεροι τερμάτισαν).

Εκβιασμοί και απειλές προκειμένου να έρθουν αποτελέσματα. Δεκάδες προσφυγές, που δεν πληρώνονται και πάνε από αναβολή σ’ αναβολή ώστε να εξυπηρετηθούν οι ομάδες. Άλλοι παίζουν χωρίς εγγυητική ολόκληρο το πρωτάθλημα. Γιατί άραγε γίνονται όλα αυτά αφού απαλλαχθήκατε από το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, λόγω καθυστερημένης καταβολής των 300.000;

Δεν καθάρισε το πρωταθληματάκι μας; Πολύ σύντομα, Θεού θέλοντος και Εισαγγελέα επιτρέποντος θα δούμε αν την τελευταία τριετία αυτό το εξαίρετο όργανο της ΕΕΑ κος Ζώης έκανε σωστά την δουλειά του ή έκανε τα στραβά μάτια σ’ όλες τις ΠΑΕ όσον αφορά στα μετοχικά τους κεφάλαια».

Media

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2019 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep